divendres, 5 de gener del 2007

Futbolistes i punto

Igual que va fer Schuster, o Figo, o LAudrup o tants d'altres que són menys importants... en Ronaldinho també s'ha encarregat de recordar-nos que només es futbolista, i la resta, és màrketing. Ha arribat tard als primers entrenaments de l'any; el segon, amb grades obertes al miniestadi, centenars de nens que hi han anat només per veure'l a ell... i després s'ha picat la visita als hospitals infantils que ha fet la resta de la plantilla.
Per tant, culers (i extensivament tot els que teniu alguna estrella a la vostra nineta), no us deixeu engatusar per jugadors riallers, bones persones, d'aparença humana i propera... reeeees, són grans futbolistes, a qui aplaudirem i adodarem al camp (jo el primer). Però res més, no en deixem entabanar per la seva imatge de "gran futbolista i millor persona". Si no, després en fa una com aquesta dels hospitals, o se'n va al Milan per cobrar el doble, i nosaltres fotuts perquè estàvem segurs que era un bonjant i estimava el club.
Futbolistes i prou!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Plas, plas, plas, plas!
Per fi estic d'acord amb un soci del Bar$a en alguna cosa.
Amb la intel·ligència que destil·les, sembla mentida que siguis culé ;)

Anònim ha dit...

M'estas dient que tots els futbolistes son futbolistes i prou??
O sigui no cap a la ment un futbolista bona persona???
Això es generalitzar i si he de triar entre un ronaldinho i qualsevol altre jugador crack hem quedo amb aquest per que es nota que apart de tenir errades com lo del hospital, es nota que es millor persona que molts.

Dani Gadea ha dit...

No, estic dient que als futbolistes els hem de veure com a tals i jutjar-los com a tals; si volem fer ampliable aquesta valoració a altres camps més enllà dels merament futbolístics, correm el risc de tenir decepcions tan descomunals com hem tingut altres cops.
No entro a valorar a ningú com a persona, justament és això el que vull dir al post