dimarts, 22 d’abril del 2008

i nosaltres... sempre tan complidors

Segurament que les poderosíssimes multinacionals i les grans superpotències que globalitzen el planeta podrien arreglar-ho tot amb una patadeta... però com que tots sabem que no ho faran, tenim dues coses a fer. Cagar-nos en sa mare fins que ho facin... i anar fent cosetes. Què vols fer-hi! De moment, nosaltres, a caseta, fem aquestes coses:
- Cinc brosses diferents: orgànica, envasos, paper, vidre, rebuig. Molta feina, molt d'espai...
- Difusors d'aigua a les aixetes de cuina, lavabo, i dutxa. Uns 2 o 3 euros cada peça, i muntar-los...
- Ampolla plena d'aigua dins del dipòsit del lavabo. Estalvies un litre i mig per cada tirada de cadena... ¿multipliquem? pel cap baix, 80 litres al mes!!!
- L'aigua freda que surt de la dutxa fins que no s'escalfa l'aigua la posem a una galleda (per tirar al lavabo, o cuinar, o fregar...). Ull, perquè la galleda és de 15 litres, i gairebé la omplim cada dia... si feu números surten... 300 litres al mes pel cap baix!!!! Ara, això sí, és un pal omplir la galledeta, eh?

Si algú em dóna més idees...

Nosaltres, humils humans rasos, mira tot el que podem arribar a fer... si, si, ja ens ho recorden, ja, tot el que podem fer. Vinga publicitat apelant a la nostra responsabilitat. Tant de bo que el mateix esforç que des de dalt posen per recordar-nos la nostra responsabilitat en tot això, també la posin en apretar els cargols a qui no compleixi acords de kyoto i coses d'aquestes... siguin ens públic o privats.

I que tampoc nosaltres ens oblidem de recordar-ho! que no ens enceguin amb "la nostra responsabilitat"! I tant que sí!!! però tanqueu aquestes fugues d'aigua que hi ha des de fot anys, que rodin caps a Ascó i més amunt si cal, que es redueixin els cotxes oficials, que es millorin els transports públics i es facin més barats... i paro que no acabaria!!!

Responsabilitat de tots!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ep Dani , mira com això no ho arreglarà ningú almenys m'alegra que algú s'hi fiqui a ficar seny, jo faig bastantes coses de les que dius, però mira lo de la banyera que ho havia llegit a no se quin diari, vaig pensar això segur que no ho fa ningú i ja en conec a un.

Mira pues jo també ho faré , aguantare aquest pal, fins que ho facis tu i almenys no hem sentiré l'únic "ruc" que ho fa.

Una altra cosa que faig , no sempre pero quant tinc un pel de temps , es agafar un bol d'aigua calentar-lo al microones i despres afeitar-me amb aquella aigua enlloc de deixar correr l'aigua. No ho faig sempre però quant tinc una mica de temps, encara que també és un pal.

Be això és un pal però hem recorda als nostres temps de campament que anavem al Antonio que ens calentes un caso amb aigua per afeitar-nos despres de 10 dies sense afeitar-nos jeje.