diumenge, 4 de febrer del 2007

S'han acabat les Festes de la Llum

I alguns direu... i què són? o potser direu... i a mi què? o potser algú dirà... cop de mall a les festes de la llum!!!
Doncs mira, són les festes de la meva escola, i vulguis que no, són una cosa especial; les vam gaudir molts anys de nens, i ara toca viure-les com a mestre... i suposo que també gaudir-ne. Però, recoi... he acabat destrossat la setmana!!! he fet una becaina avui d'una horeta i mitja (perquè a més tenia entrades pel teatre a les 7, massoca de mi), però una becaina, però tan profunda, que no sabia ni on era quan m'he despertat.
A mi sempre hi ha una cosa que m'emociona de les festes de la llum, no ho puc evitar, sóc un sentimental... bueno, no, perquè qui em coneix sap que em costa emocionar-me; és el pregó. Els grans del cole, de batxillerat, fan una representació per donar inici a les festes, al pavelló, davant de toooooota l'escola. I noi, jo m'emociono; ells ho viuen com la seva ultima gran experiencia a l'escola, i recordes quan ho vas fer tu... i mira, et poses tonto, què vols... potser és aquest coi de 3 que hi ha al davant de la meva edat que ho fa això...
I avui la gegantada, si senyor. Això no ho vam viure de petits, perquè no teniem gegant a l'escola, però mira, és maco, ve gent de tot Mataró i d'altres escoles... i per com és la nostra escola, ja està bé que coneguem gent de fora i altres estils.
Doncs ja s'han acabat; m'han donat més feina que un fill tonto, però mira, em sembla que ha anat tot prou bé. Segur que els que venieu a l'escola us en recordeu, de les festes... però ara ja s'ha acabat, i ja podre tornar a actualitzar el blog una miiiiiiiica més sovint (no massa tampoc, eh).
Visca les festes de la llum!!!

5 comentaris:

David ha dit...

Claror que esberla la fosca
i es projecta a l'horitzooooo...Juas,juas!
Visca les Festes de la Llum!!!!

Puji ha dit...

brilleu damunt dels fills vostres
de Valldemia i ciutat de Mataróóóóóó´....

I l'exposició de col·leccions, i les competis esportives, i la peli de cine al teatre, i...Noi! Quins records!

Otger Cataló ha dit...

la cançó no feia: perque sou la nostra advocaaaddaaa ohhh!!! Maria Mare de la LLuuuuummmm, protegiu Valldemia ni no ni no ni no naaaaaaa....

Joder quins records !!!

Candela ha dit...

Aix si que esteu nostàlgics...

Unknown ha dit...

Jeje, diria que fins i tot n'hi havia de cotxes teledirigits, de competis.
Eren la bomba... I hi havia piques i tot per guanyar l'excursió
aish, com passa el temps...