dimarts, 16 d’octubre del 2007

L'imbècil. El més imbècil. Ja ha sortit.

Com es pot ser tan imbècil. És que no sé ni què posar. És que no sé ni com escriure la meva ràbia. És que paraules com les que ha dit aques imbècil casi, casi, casi justifiquen segons quines coses injustificables. Aquest tio es més imbècil que en Rajoy. Imbècil, imbècil, imbèeeeeeeciiiiiiiiiil!!!!!!!
oi que sí que té cara d'imbècil?


"...Yo no lo he condenado (el franquisme), yo elogio y alabo la transición democrática. ¿Cómo voy a condenar lo que, sin duda, representaba a un sector muy amplio de españoles?..."
"...¿Por qué voy a tener que condenar yo el franquismo si hubo muchas familias que lo vivieron con naturalidad y normalidad? En mi tierra vasca hubo unos mitos infinitos...."
"...Era una situación de extraordinaria placidez..."
Mayor Oreja, polític de professió, imbècil de naixament, feixista per vocació.

Si voleu veure tota l'entrevista, està aquí, a la Voz de Galícia. Jo no sé que més dir. Més que paraules, se m'acuden coses per fer... i encara pendríem mal. Tard o d'hora et refreguem la nostra sobirania per cara. Cagunt tot, com es pot ser tan imbècil.

4 comentaris:

Puji ha dit...

Dani!Si no diu cap mentida! Hi va haver famílies que ho van viure amb normalitat... sí clar, les que no estaven atemorides, extorsionades o executades, és a dir la seva i les dels seus amiguetes.

A prendre pel cul home!

Unknown ha dit...

Ok. Però n'estic segur que no és el més imbècil. Tindríem tanta feina -i hi hauria tanta competi pel primer lloc- si haguéssim de fer un rànquing d'imbècils dins aquest grupuscle de fatxes disfressats de demòcrates... el que està clar és que amb un símil amb la F1 el campionat d'escuderies se l'enduria el PP de carrer

c.e.t.i.n.a. ha dit...

El més collunut és que aquest paio hagui arribat a ser ministre. Diu molt del tipus de Transició que va tenir aquest pais.

Anònim ha dit...

weakened incorrect morgantown overall fofuekz passion expectations saudi proofread iliveinq foul
masimundus semikonecolori