divendres, 9 de novembre del 2007

prioritats esportives i socials

O sigui, el que més ens preocupa, són els carnets. El gran problema. Com que el club hi perd calers, això és el que ens preocupa, aquest és el gran problema, la reventa de carnets. Benvinguts al món, si senyor.
Que s'ens pixin al monument d'en Macià, que omplin de merda els carrers, que ens insultin pel carrer, que piquin als vidres del metro, que vomitin a les portes de les cases, que vinguin 15000 sonats sense entrada... això és segon terme.
Que fins i tot els animals que venen amb entrada es passin el partit escupint als seguidors que estem a sota, o tirant cervesa (suposem), o monedes, o el que sigui, això no és tan important; encara que els que estem a sota dels cavernícoles paguem religiosament l'anualitat de soci i abonament.
Que a la tanca d'accés al camp nou (no a l'estadi, sinó a la zona del voltant) tothom pugui entrar sense massa problema tingui entrada o no en tingui, això no és important.
Que els mateixos que paguem religiosament multes absurdes per pixar al carrer o beure al carrer haguéssim d'aguantar com aquesta gent feien impunement el que els donava la gana per tota la ciutat, això és segon terme.
Va, home, va. Vaig marxar del camp amb ganes de trancar-li la cara a un borratxo del Rangers que es va passar tot el partit a dos seients meus, cridant "espanyol, espanyol" i "real madrid, real madrid", i dient "fuck barcelona" i no sé que més, dret, saltant, cantant. Aquest tiu va venir sense entrada, segur, des de Glasgow.
Això sí, sobreott, que no es revenguin carnets, sobretot. Va, home, va. Jo aposto per a que aquesta gent no pugui jugar a Europa. I punto.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Totalment d'acord, i tu per anar en contra del Barça.

Jo sempre mantinc que en els voltants dels camps de fútbol tenim sort de que no passin més desgràcies.

Sense anar més lluny, en l'últim derbi Espanyol-Barça, quan pujava al camp, ens vam creure a un centenar de Boixos Nois que anaven campant "a sus anchas" per Montjuïc sense cap trist policia.

I a la sortida del Barça-Espanyol (el del Tamudazo) van ostiar a un pare i un fill pericos a la sortida del Camp Nou però dintre del perímetre les tanques que anomenes.

Vergonyós.

Puji ha dit...

Jo proposo que quan arribi l'AVE, per celebrar-ho, fem una expedició de catalans emprenyats a Glasgow, per pixar-nos a l'estàtua de William Wallace i mamar pels carrers, vomitar a les cantonades, omplir les places de merda i insultar vianants.

... A veure què ens passaria