dimarts, 29 d’abril del 2008

futbol es gol


Ara segur que en Rijkaard dirà que hem jugat millor, que hem tingut ocasions, que... jo que sé.
Fa 5 partits que no marquem cap gol. I un dia és mala sort. Dos també. Tants dies és no saber-ne. I punto.

Eto'o i Henry tenen varies coses en comú: no foten un gol a l'arcu iris, estan fora de forma, tenen el cap fora del Barça (família i selecció)... i el que fa més ràbia, encara parlen fora del camp, i sembla que els haguem de demanar perdó. ah! i tots dos és el moment de vendre'ls.
La diferència entre els dos és que d'Eto'o en treurem quatro duros, i que a Henry no el voldrà ningú. Ens haurem de menjar aquella deliciosa cara depressiva i depriment.

Ah, i una cosa... el Manchester ha sigut millor:
La feina de la defensa és evitar que hi hagi ocasions de gol. Aquí perdem, el United en els dos partits ens n'ha fet més, d'ocasions.
La feina del mig del camp són les dues, crear ocasions de gol pels davanters i evitar que el mig del camp contrari en crei. També perdem, ells han fet més ocasions que nosaltres.
I els davanters tenen la feina de fer gols... de poc, però també ens guanyen. N'han fet algun, de gol, cosa impensable al Barça.
Per tant, han sigut millors en totes les línies. Ja sé que alguns em diran que el mig del camp del Barça ha sigut superior... pot ser que en alguns moments si... però si no aquesta superioritat no es transforma en ocasions...

Faig resum, que no vull anar d'entès de futbol (no ho sóc i estic molt calent): temíem l'atac del Manchester, i resulta que ens ha guanyat sobretot la defensa... potser per culpa de la nostra pròpia davantera.
Apa, a dormir... igual amb el cap més fresc faig un post amb la meva proposta de Barça de futur. De moment, necessitem quatre punts per assegurar la quarta plaça a la lliga... i diumenge ve un València en alça. Ai.