diumenge, 18 de març de 2007

Cançó Resposta

Bueeeeeno, ja s'ha acabat Cançó Resposta, un altre capítol del curs que es tanca... i una altra gran setmana.
Cançó Resposta segur que deu sonar a xino per molts del que em llegiu; és un Festival de música solidari de la nostra escola on els nois i noies creen cançons i després toquen al teatre....
Acabada l'edició d'aquest any, a part de celebrar que va anar molt bé (i celebrar que ja s'ha acabat, quina feinada!!), tenia ganes de recordar a alguns aquelles èpoques en les que us vau posar un gorro de palla i cantàveu "vine amb mi, algú t'ensenyarà, a veure la vida des d'un altra costat...", o bé "un crit per la paaaau fes-lo sentir tant fort com puguis", entre d'altres cançons involvidables de la inolvidable formació "Fórmula Jove" o "Suc de taronja". Doncs si, Oscar, Puji, David, DAni... no sé si hi algú més per aquí, han passat per l'escenari de cançó resposta. A veure si remenant porai trobo fotos i les penjo per aquí...
És d'aquells records especials del cole, hores fent cançons, hores assajant, nervis, esperar el veredicte del jurat, l'emprenyada si no guanyaves, o l'any que vam guanyar... en fi, jo encara hi estic ficat ajudant als nens que fan cançons, però els qui fa tants anys que ho vau viure... segur que us he tocat la fibra, eeeeeeeeeh?
Apa, una musical abraçada!

7 comentaris:

isapanchita ha dit...

i als papas que aguantabem els asatjos, i els nervis que pasabam al teatre el dia de la feste. Que guanyi el nen, que guanyi el nen! i els desenganys quan no pasaba res. I l´il-lusió d´anar a Barcelona a les finals perque s´habia guanyat a Mataró. Encara li trec la pols de tan en tan a un dels trofeus; Canço Resposta del any 1995, guanyadora la canço mes guai de molt temps abans i despres "PER LA PAU" hara si que venen records, oi que si? PUJI, DANI, OSCAR. Un petonas a tots.

isapanchita ha dit...

i els pares aguantan els nervis un mes abans amb la confecció de les lletres, la música i al final els nervis el dia del teatre, que guany el nen, que guany el nen ! i a les hores desenganys perque no pasaba res. Pero el any 1995, un gran any canço guanyadora; la millor canço amb molt temps que ha passat per el concurs "PER LA PAU" i ara be quan, en Puji, l´Oscar i tu Dani penseu !mare meva que guai el record¡ i que be que els tingem sempra a la memoria. Un petonas a tots.

isapanchita ha dit...

Dani, tens dos comentaris perque el primer m´ha marcat que hi habia un error i no l´enviaba.

Puji ha dit...

Collons nen! Quins records! T'has deixat una cosa i és que no sé com és ara, però llavors hi havia molta "calité" en aquells festivals!

David Codina Riqué ha dit...

Un crit per la paaaaaaaaaaaaaaaaauu!
fes-lo sentor tan llunty com puguis!
Paaaaaaaauu, que tothom que el senti es bellugui....

gallinita de piel! I amb la copa de guanyadors cap a la platja!

Xavi ha dit...

Recuerdo que en uno de los ensayos matutinos de "Suc de Taronja" la batería se movía sola... Cosas que tienen las malas mañanas por la mañana... Buenos tiempos aquellos. Me alegro que los chavales aún mantengan la ilusión y los nervios que suponía Cançó Resposta.

Saludos!

中島美嘉mika ha dit...

That's actually really cool!!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色