diumenge, 18 de març del 2007

Cançó Resposta

Bueeeeeno, ja s'ha acabat Cançó Resposta, un altre capítol del curs que es tanca... i una altra gran setmana.
Cançó Resposta segur que deu sonar a xino per molts del que em llegiu; és un Festival de música solidari de la nostra escola on els nois i noies creen cançons i després toquen al teatre....
Acabada l'edició d'aquest any, a part de celebrar que va anar molt bé (i celebrar que ja s'ha acabat, quina feinada!!), tenia ganes de recordar a alguns aquelles èpoques en les que us vau posar un gorro de palla i cantàveu "vine amb mi, algú t'ensenyarà, a veure la vida des d'un altra costat...", o bé "un crit per la paaaau fes-lo sentir tant fort com puguis", entre d'altres cançons involvidables de la inolvidable formació "Fórmula Jove" o "Suc de taronja". Doncs si, Oscar, Puji, David, DAni... no sé si hi algú més per aquí, han passat per l'escenari de cançó resposta. A veure si remenant porai trobo fotos i les penjo per aquí...
És d'aquells records especials del cole, hores fent cançons, hores assajant, nervis, esperar el veredicte del jurat, l'emprenyada si no guanyaves, o l'any que vam guanyar... en fi, jo encara hi estic ficat ajudant als nens que fan cançons, però els qui fa tants anys que ho vau viure... segur que us he tocat la fibra, eeeeeeeeeh?
Apa, una musical abraçada!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

i als papas que aguantabem els asatjos, i els nervis que pasabam al teatre el dia de la feste. Que guanyi el nen, que guanyi el nen! i els desenganys quan no pasaba res. I l´il-lusió d´anar a Barcelona a les finals perque s´habia guanyat a Mataró. Encara li trec la pols de tan en tan a un dels trofeus; Canço Resposta del any 1995, guanyadora la canço mes guai de molt temps abans i despres "PER LA PAU" hara si que venen records, oi que si? PUJI, DANI, OSCAR. Un petonas a tots.

Anònim ha dit...

i els pares aguantan els nervis un mes abans amb la confecció de les lletres, la música i al final els nervis el dia del teatre, que guany el nen, que guany el nen ! i a les hores desenganys perque no pasaba res. Pero el any 1995, un gran any canço guanyadora; la millor canço amb molt temps que ha passat per el concurs "PER LA PAU" i ara be quan, en Puji, l´Oscar i tu Dani penseu !mare meva que guai el record¡ i que be que els tingem sempra a la memoria. Un petonas a tots.

Anònim ha dit...

Dani, tens dos comentaris perque el primer m´ha marcat que hi habia un error i no l´enviaba.

Puji ha dit...

Collons nen! Quins records! T'has deixat una cosa i és que no sé com és ara, però llavors hi havia molta "calité" en aquells festivals!

David ha dit...

Un crit per la paaaaaaaaaaaaaaaaauu!
fes-lo sentor tan llunty com puguis!
Paaaaaaaauu, que tothom que el senti es bellugui....

gallinita de piel! I amb la copa de guanyadors cap a la platja!

Anònim ha dit...

Recuerdo que en uno de los ensayos matutinos de "Suc de Taronja" la batería se movía sola... Cosas que tienen las malas mañanas por la mañana... Buenos tiempos aquellos. Me alegro que los chavales aún mantengan la ilusión y los nervios que suponía Cançó Resposta.

Saludos!