diumenge, 11 de març del 2007

Coses que em passen

Bon dia! Ultimament escric poquet... arribaran temps millors a la feina! tots passem aquelles èpoques que t'endús feina a casa, i ja se sap, un mestre a final de tri-mestre... però bé, igualment en aquests moments, com que hi ha gent que entra al blog i el llegeix, no vull que deixeu de saber algunes cosetes que em passen... encara que sigui telegràfic!
- Estem absolts, totalment, nosaltres i l'asseguradora. Ja va sortir la sentència; no puc donar més detalls, però ha sigut una gran alegria... molt i molt gran. Sortim del túnel. (ull amb els comentaris, no m'els feu borrar com l'altre cop, ja sabeu que el tema és delicat... si algú vol detalls, mail personal...)

- Des de fa un parell de setmanes, m'amago aquí dins... i us ho juro que m'hi perdo (jijiji)

- Ahir vaig estar al Camp Nou. Sí, si, Barça - Madrid. I encara que vaig patir com mai he patit (la meva dona us ho pot confirmar), ha sigut una experiència. Realment, hem convertit el futbol en una cosa tan grossa, que no m'extranya que de vegades hi prenguem mal. Però... quin partidàs! (i per cert, miro de ser objectiu... jo crec que és penal)
- Ja tinc vol i hotel... sabeu on és això? va, proveu-ho, que és molt fàcil... però no us precipiteu que es pot confondre. (si algú té informació, alguna web, alguna ruta, algun secret... ho agrairé molt!!!)




Segur que hi ha una pila de coses més... però bé, quan torni a actualitzar ja us les aniré explicant. No deixeu de venir, que hi haurà temps millooooooors.









4 comentaris:

Puji ha dit...

És Florència? Ho sento però no hi he estat, i si no ho és tampoc, així que no et puc ajudar.

Seguiré passant cada dia company!

P.S. Quin partidàs! I era penal!

David ha dit...

Em sebla que és un pèl "més amunt" de Florència...

Era penal, era penal!! Jo era a pocs metres. Per cert! Grandíssim, el públic durant la primera part amb alguns càntics unitaris que no havia sentiot mai (tret de l'estimada final de Saint Dennis...).

Felicitats per l'absolució d'aquest cotxe tan preciós. Quina sort poder viatjar amb un cotxe com si fos nou després d'haver passat una ITV tan intensa com uns campeons! Salut per encarar noves carreteres, nous viatges, per esquivar nous sotracs i per no passar per més túnels d'aquests!!! Salut, xin, xin, xin!

Anònim ha dit...

Es el parlament de Budapest, una maravella, una ciutat preciosa, os teniu que perde per els carres antics, visita el Bastion de los pescadores, la plaça dels Conquistadors i sobre tot una pasajada de nit amb barco per el riu, res a embajar un paseig per el Sena, Budapest iluminat una maravella i peseja per la borera del riu donan-li la volta al Parlament un altre. Quina gozada de record. Bon viatge.

Dani Gadea ha dit...

jejeje, premi, isapanchita, es Budapest. Puji, suspès en geografia europea.