dijous, 11 de gener del 2007

5 coses desconegudes...

Doncs em Puji m'ha fet pillar amb el Meme de les 5 confessions... claaaaaaaaar, canya al novato, eh? a veure...
- Primera cosa: fa un mes vaig tenir un accident de cotxe a una autopista que em va deixar el cotxe planxat... i al desguaç. Miraculosament, no tinc ni una rascada, però ara mateix em costa trepitjar una autopista amb el cotxe. Mica en mica...
- Segona cosa: M'encanta i m'apassiona la història, tot i que no en sé gaire; estic subscrit a Història (National Geographic), no paro de llegir novela històrica i assaig històric, i veig tots els documentals que fan a la tele, si puc. Preferiblement, Edat Mitjana, Història Antiga... i sobretot, l'època de convivència árabo-judeo-cristiana a la península.
- Tercera cosa: Sóc un addicte compulsiu als jocs d'ordinador i coses semblants; no puc tenir jocs instal·lats a l'ordinador, perquè m'hi poso i m'enganxo de tal manera que no dormiria. A més, sóc un clasicón: PC Futbol, Simcity 3000, Age of Empires...
- Quarta cosa: Tot i que estic feliçment casat (un petonàs, Mire!!) i tinc dues colles d'amics magnífics, tinc una vena solitària amagada; puc estar-me hores sol llegint, a l'ordinador, mirant pelis, escoltant música... tot i que ara per ara no ho faig pràcticament mai... però la tinc. Fins i tot vaig anar de ruta amb cotxe per les espanyes jo solet durant deu dies fa uns quants anys.
- Cinquena cosa: alguns ja ho sabeu... mmmm... les quotes més altes de popularitat les vaig adquirar exhibint el meu "ball de la panxa" i posant-me "el puny a la boca" (fins al canell).

Bueno, segur que si estigués dos dies pensant em sortirien més coses, però justament crec que la gràcia dels blogs està en l'espontanietat (no m'agraden els blocs que semblen columnes de diaris).
Li passo el Meme de les 5 confessions... ai, no sé pas... va, vinga, que ho esteu desitjant, a en David Codina, i a en Joan Cortés (així el coneixeu, que és un paio molt eixerit)

7 comentaris:

Txell ha dit...

Escolta, he estat mirant de fer una peripècia amb això del puny a la boca (fins al canell) i és que a mi no m'entren ni els "nudillus" jajajajaajjajajajajaja.
Ja ens explicaràs què vol dir tot això del puny i la boca i el canell...

Otger Cataló ha dit...

a mi també lo del puny a la boca m'ha deixat sobtat!!! en fi, cada un té les seves habilitats no? jejejejeje

David ha dit...

Doncs, sí, gent!
En Dani es fot el puny a la boca, així com ho sentiu. Impossible però cert! Jo ho he vist, jo he viiiiiiist!

Apa doncs que aquest cap de setmana em toca el meme a mi!!!

Oriol ha dit...

Age of Empires, fotem una combate total 'on line'? fa molt de temps que no hi jugo. Quin vici

Anònim ha dit...

Això que es va anar 10 dies a voltar per les "españes" tambe es veritat eh!!
A mi hem sona aquesta historia que me l'havien contada ja de tu!!!
va ser despres de uns campaments, ara ja saps qui soc no???

Puji ha dit...

Jo també he vist el puny de'n Dani a la seva boca i la seva panxa ballant fins marejar-te!

Tiu, no sabia això de l'accident!

Candela ha dit...

Vull video de la "cinquena cosa" impressionant!!!