diumenge, 14 de gener del 2007

Coi de pericus...

Doncs si, ahir el Barça va perdre a Montjuic, a més donant una imatge de pena, i fent que els pericus es pensis que són algú. Bueeeeno, tragarem, no passa res.
Aquest és el preu que els equips grans hem de pagar per ser grans: que de tan en quan un equip que no és res i no ho serà mai pugui justificar una temporada mediocre (com és habitual) amb una victòria davant del Barça.
De totes maneres, felicitats, Pericos, a més de guanyar ens vau passar pel damunt; tota una demostració. Què vols fer-hi! Al cap i a la fi és futbol, i no em costa felicitar el guanyador, i més si és merescut. Tothom coneix la meva animadversió amb l'Español, però també els he felicitat a cada títol que han guanyat, i els qui són propers a mí ho poden corroborar... cosa que no puc fer jo al revés, tot i que sempre és a nosaltres a qui s'acusa de prepotents, de creguts, etc.
Bé, doncs... segur que guanyarem la lliga, i la champions, i la copa el rei... doncs dependrà de com ens caiguin els partits, cal tenir clares les prioritats! Som clarament el millor equip, i acabarem donant l'empenta quan tornir Eto'o i Messi. Visca el Barça!!!

4 comentaris:

David ha dit...

Pericus sempre a l'ast!
Res de "vau jugar bé"... els pericus no saben reconèixer quan un altre equip juga bé i menys quan és el Barça.Estic d'acord amb tu amb el fet que mai he sentit cap pericu felicitant al Barça quan és guanyador. En canvi jo també ho he fet. Des de Saint Dennis que vaig a dir que aquesta "calanya" no es mereix res.

Fan pena i sempre la faran. Són l'Español i tothom ja sabem de quin peu calcen. Renegats del Barça, i filials del Madriz, que volen intentar ser alguna cosa més..

Que es preparin quan s'hagin de jugar els descens al Camp Nou, juasjuasjausj!

Anònim ha dit...

David, fots fàstic i dius mentides. Llegint-vos dona ganes de no felicitar-vos per cap més títol. Sou igual de prepotents que els merengues.

Anònim ha dit...

Ale, ale, a veura qui la diu més grosa i aixó que os coneixeu, que si no, els cohets i petars sortirien del ordenador. De totes maneres Viiiiiiiiisca el Barça, i tots els dames menys el Natic ( pobrets ) a la puta calle.

David ha dit...

Cap mentida. Tothom que no és de l'Espanyol pensa el mateix...
Serà que tot el món està equivocat???

Quin era el càntic que se sentia de gol a gol al Estadi Olímpic? Ah, si: Uns deien "puta barça eoe" i els altres responien el mateix... Per favor! En me vida he sentit "puta madriz". MAI, MAI, MAI! Ser soci de l'espanyol és ser antibarcelonista... Per tant, "periku a l'ast"!